De bästa hardcore boosters 2020

Topp 10 hardcore boosters under första kvartalet 1

Året löper och därmed fluktuerar marknaden för de mest kraftfulla träningspasserna baserade på riktiga hardcore-stimulantia. BOOSTERJUNKIES.DE rankar strobebomberna från de unga 20-talet för dig!

DMAA, DMBA, Eria Jarensis, AMP, och och och - listan över vanliga aminer, derivat, i korta stimulanser, som säkerställer effektivitet, tunnelsyn, monsterfokus och hardcore-sessioner i gymmet, blir längre och längre. Vi på BOOSTERJUNKIES.DE är aldrig trötta när det gäller att testa dem alla. Och på vanligt sätt gjorde vi det i början av innevarande år: Baserat på effekt, pris-prestationsförhållande, smak och layout har vi satt ihop vår REVIDERAD topplista över de helt nya och nyligen släppta träningsförstärkarna i hardcore-segmentet.

Vi gör inte anspråk på att vara fullständig eller objektiv korrekthet. Det är vår bästa och mest hederliga avsikt att bara fästa din uppmärksamhet på de mest potenta och högsta kvalitetsförstärkarna och att placera dem därefter, men vi vill påpeka en sak:


Effekten av ett träningspass varierar mycket från idrottare till idrottsman. Den bygger enbart på subjektiva och individuellt fysiskt upplevda intryck.

Som ett team av professionellt studerade och praktiskt erfarna idrottare är det vårt mål att visa dig tendenser och presentera våra egna intryck såväl som intryck från kunder och vänner på ett representativt och realistiskt sätt. När vi gör det tar vi hänsyn till löften och reklamslogans från de företag som presenteras och jämför dem med förväntningar och i slutändan upplevelser. Om analyser eller bakgrundsinformation finns, klargör vi ingredienserna och effekterna, men vi kan inte garantera äktheten hos de ämnen som faktiskt finns i vissa fall. I grund och botten litar vi bara på produkter som är kända, fungerar och verkar vara av hög kvalitet och kommer från ett ansedd och trovärdigt företag.

Det följer de tio bästa hardcore boostrarna hittills 10

OBS: De som listas nedan utbildning booster är extremt starka och deras effekt bör inte underskattas. Informera dig själv om rätt dosering och tolerans före användning. Följande boosters är inte lämpliga för tonåringar eller nybörjare!

Kaos och smärta "Cannibal Ferox" Ny formel (amerikansk version)

Behöver du mycket mer än bara namnet “Cannibal Ferox”?
Det är inte för ingenting som dess skapare är Chaos and Pain, som ett absolut premiummärke bland booster-tillverkarna.
den Varumärkets drivkraft, Cannibal Ferox, har redan dykt upp i många modifieringar och nya upplagor och det har alltid lyckats säkra sina anhängare och säkerställa tillräcklig furore och tillfredsställelse.
Den sista höjdpunkten i serien var den "gamla" versionen av Cannibal Ferox Amped V1, som följdes av en något nykterande efterträdarmodell.
The New Formula erbjuder också 365g kan innehåll men nu inte bara nästan 100g mer innehåll, utan vet också hur man imponerar med det nya konceptet och formuleringen.
Överraskande använder man inte 0815-stimulantia från DM ** -fraktionen utan snarare utställningen är baserad på Orchilean Extract.
Och vi gillade verkligen den här innovationen.
Den nya Cannibal Ferox kan göra det igen Fokus, energi, kraft och pumpar lika och öppnar därefter som en solid allround av den nya generationen 2019 vår Top10.

 

* Annonsering / reklam

# 10 - Kaos och smärta
"Cannibal Ferox"

Betyg: 7.2 / 10

# 9 Psycho Pharma - "Edge of Insanity"

Kort sagt: Killarna från Psycho Pharma är riktigt sjuka!
Alla som annonserar för att ha designat en booster kommer dyker upp som "Kush" och exploderande muskelpumpar, rakknivfokus och psyko uthållighet måste han vara övertygad om sin produkt.
Nu måste det sägas att Agmatin och AAKG uppfylla en del av löftet i sin helhet, Fenibut, N-metyltyramin, yohimbin, halostachine och oktopamin men först visa verkligen vad Edge of Insanity faktiskt kan göra !!!
Förträningen blåser dig bokstavligen av dina strumpor, men killarna på Psycho Pharma tog inte hänsyn till att det också finns mindre psykiskt sjuka och lite mer känsliga motionärer som gör en sådan strumpskott inklusive ner / krasch bara delvis bort.
Vem på jätte slag och psykedeliska gränsupplevelser står, han rekommenderas helst med "galenskapens kant", men du måste vara medveten om konsekvenserna med vår nionde plats 😉.

* Annonsering / reklam

# 9 Psycho Pharma - "Edge of Insanity"

Betyg: 7.7 / 10

# 8 Metabolic Nutrition - ESP Extreme (ny version)

Energy Stimulant Pre-Workout - Ett namn som programmet som är fel med den här produkten är. Medan booster-manteln verkar desto mer steril och konservativ, nästan som apoteksvaror, desto mer effekten är mer skarp.
Om du tror på information från insidercirklar, hej en rejäl 444 mg DMHA dessa riktiga fokusgaranter!
Trots att den bara innehåller cirka 3 g aktiva ingredienser, är boostern särskilt imponerande när det gäller den Fokusera och köra. Detta gör den till en absolut mördare, speciellt för träning i tunga ben och komplexa träningspass.
Frånvaron av en pump är en fördel här. Bredvid hans långsiktig effekt ESP Extreme lyser framför allt med sitt fullständig frihet från biverkningar.
Med tillägget av lite agmatin och / eller citrullin, en tydlig utmanare för de bästa platserna, men som ett oberoende fokusmonster bakom holistiskt utformade boosters “bara” placerade på 8: e plats! - Var noga med att notera det och inte förbise det 😉

 

* Annonsering / reklam

# 8 Metabolisk näring - ESP Extreme

Betyg: 7.8 / 10

# 7 Blackstone Labs - Dust X

När det gäller hardcore-tillskott har Blackstone Labs-märket från företagets grundare PJ Braun sedan länge upphört att vara en tom skiffer. Oavsett om det är prohormoner, sarmar och andra ämnen som är villiga att experimentera - etiketten saknar ingenting. Inte riktigt på en heller kraftfull före träning. Dust X är den högsta dosen och den mest kraftfulla booster av märket och löften långvarig energi och en ökad känsla av muskelpumpning. Det senare tillhandahålls av 4 g citrullinmalat och 1 g agmatinsulfat.
Nästa 150 mg DMHA Framför allt imponerar Dust X med en full belastning av psykoaktiva nootropics (Dimetylaminoetanol, fenyletylamin och Huperzin A) det för en Särskilt kvalitetsfokus att bry sig.
Skäl nog för att vi ska belöna denna riktigt koncentrationsförstärkande boostern med 7: e plats! Vi rekommenderar smaken Sour Gummy Bear.

* Annonsering / reklam

# 7 Blackstone Labs - Dust X

 Betyg: 7.9 / 10

# 6 Alpha Lion - Super Human

Denna älskling imponerar högsta kvalitet. Burken i dina händer ensam lönar sig investeringen på nästan 40 euro och Super Human berikar varje boosterhylla visuellt och kvalitativt.
Tilläggsfakta verkar vara lika högkvalitativa. På full 17,54g distribuera SUPERHUMAN ENERGY MATRIX (inklusive100 mg DMHA), SUPERHUMAN PUMP MATRIX (ua 7g citrullin! och 100 mg S7), SUPERHUMAN STRENGTH MATRIX (inklusive 3,5 g Beta-alanin), ANTI CRASH MATRIX (350 mg Theanine) och SUPERHUMAN ABSORPTION MATRIX (10 mg Black Pepper Extract). Mer än ett dussin ingredienser i läroboksdoser säkerställa i symbios för en allsidig framgångsrik boosterupplevelse, vilket är mindre “hardcore” än vissa konkurrerande produkter, men är idealiskt samordnat och balanserat. Beroende på personliga preferenser kan Super Human verkligen klassificeras bättre och placeras här på det suveräna mittfältet, Super Human är absolut förtjänat.


* Annonsering / reklam


# 6 Alpha Lion - Super Human

Betyg: 8.1 / 10

# 5 Condemned Labz - Convict Stim

En riktigt insider tips och svårt att komma i det här landet är nästa hardcore booster från Storbritannien. Framför allt är det imponerande på grund av det hög kvalitet presentation, befruktning och i slutändan motsvarande effekt. Förutom vanliga 225 mg 2-aminoisoheptaner och 50 mg halostechins utställningen från Eliteserien innehåller fortfarande sådana underbara ingredienser som Grains of Paradis (Paradoxiner), men också rik 4g L-Citrullin för en lovande pump. Utan att jaga pulsen för mycket till uppenbara sfärer, fortfarande en anständig Boom i kaloriförbränning och ämnesomsättning Lovande är Convict Stim en lite annorlunda förstärkare i vår Top10-ranking och kan också rankas högre beroende på individuella preferenser och behov (tendens mot fettförbrännare, se 3 mg yohimbin).


Fördömd Labz Convict Stim

* Annonsering / reklam

# 5 Condemned Labz - Convict Stim

Betyg: 8.3 / 10

# 4 Glaxon - GFY

På många sätt en Nyhet, representerar GFY från Glaxon. Varumärket dök upp ur ingenstans rymlig layout från jorden.
På så sätt skriver Glaxon sig själv på flaggan, inte bara en "Multimediepubliceringsmärke" att vara, men också mer än bara ett livsstils-, spel- eller bodybuilding-varumärke.
Deras mål kunde inte formuleras enklare: "Att göra Awesome Sh! T" ..
Och denna booster har faktiskt blivit fantastisk!
Detta före träningen skjuter mot alla med stora vapen alfa- och beta-adrenerga receptorer. Det utlöser ett fyrverkeri av adrenalin och har två olika effekter. För det första sätter det kroppen in "Fight or Flight Mode" och å andra sidan aktiverar det nedbrytningen av ackumulerade fettsyror i kroppen.

Ta hand om det bland annat Synefrin, Halostachine och Higenaminesåväl som det nootropiskt effektiva Kolinace (patenterad formel från Kolin + Bitartrat + Alpha-GPC, Citikolin) och Extrakt av Mucuna pruriens.

Resultatet är en booster med ett uppenbart utseende, en fängslande formel och en rungande effekt! Med en fördjupad titt på varumärket förutspår vi ett hett tilläggsår 2020 för Glaxon och med GFY initierar de det mer än imponerande!

 

* Annonsering / reklam

# 4 Glaxon - GFY

Betyg: 8.4 / 10

# 3 American Metabolix - Havok Hardcore

Det amerikanska Metabolix-varumärket, bakom vilket den tidigare grundaren av Cellucor är, kastar en booster i ringen med Havok Hardcore 16 g per portion är svårt. Det ger gott om plats för full 6 g L-citrullin, 1,2 g betain och 1g patenterad Agmassså att du praktiskt taget spränger dina tröjor - men det finns fortfarande gott om plats för stims och andra skämt. Förutom de beprövade grejerna, särskilt magi 150 mg 1,4 DMAA samt 1g Alpha Yohimbine och 75 mg Hordenine ler på konsumenternas ansikten.
Havok Hardcore beskriver det perfekta Symbios av kvantitet och kvalitet på de innehållna ingredienserna och levererar nästan lika teoretiskt som praktiskt okränkbart totalpaket av allt du behöver för en lyckad träning. De Kompetens från många scenguruer gör sig känd genom och från att öppna burken till den sista smulan av detta fint tänkta pulver och förvandlar varje krona som betalas till en värdefull investering i utbildning upp till individens maximala!

* Annonsering / reklam

# 3 American Metabolix -
Havok Hardcore

Betyg: 8.9 / 10

# 2 Centurion Labz - Rage XXX

Det var nästan att förvänta sig att Centurion Labz representerade också mycket högt i denna ranking borde vara. För sedan Rage och dess offshoots har företaget kunnat leverera och övertyga kontinuerligt.
Visserligen innehåller den en servering av booster "Endast" 9,4 g och förmodligen värdelösa ingredienser som beta-alanin och L-taurin ingår, men ämnena sticker ut under Energy and Focus Blend DMHA, hordenine och Yohimbin särskilt enastående.

Det kan inte avgöras om det finns en ojämförlig kvalitet på råvarorna är Doser av de enskilda aktiva ingredienserna i matrisen eller om den innehåller "mer" eller "annat" än just sagt - men även om Rage XXX teoretiskt sett inte kunde förväntas så högt upp, är det rungande effekt efter inte ens 15 minuter efter att ha tagit och vara långvarig tryckning mer än bara ett argument för en välförtjänt andraplats!

* Annonsering / reklam

# 2 Centurion Labz - Rage XXX

Betyg: 9.0 / 10

# 1 Devil's Pharma - Devil's Work

Och i nummer 1 har den faktiskt en Nykomling gjort, vilket har gjort mer än bara stora vågor sedan dess utseende! Detta "Högstimulerande före träning" verkligen ger allt du behöver för att öka vakenhet och koncentration och tilläggsfakta visar imponerande vad det betyder när utvecklare verkligen tänker på det och över omfattande kunskap funktion!
Resultatet är ett Allround talang med en full portionsstorlek på 12 g som verkligen kombinerar allt lika för pump och Fokus att bry sig.
Symbios av citrullinmalat, AAKG, AGmass, glycerol och norvalin ger att Icke-plus-ultra av en pumpmatris det är lika långvarigt som det är svullet och vaskulärt. Till ojämförlig stimulering slutligen slitage 250 mg DMHA, 45mg Hordenine, 15mg Higenamine, 2mg Yohimbine HCL och mycket mer!

Sist men inte minst imponerar varumärket med en professionell layout ner till minsta detalj och till och med gör det klart när man heter sina sorter (Monstrous Mango, Tweaked Tangerine Claw, Devils Candy) att man också försöker använda små saker, sticker ut från tävlingen - med framgång!

* Annonsering / reklam

# 1 Devil's Pharma - Devil's Work

Betyg: 9.0 / 10

Om du har valet är du bortskämd att välja!

Och med det är vi igenom just nu ... vilket inte automatiskt gör det lättare för dig! Även om vi har det tydligaste samvete som vi har presenterat dig för 10 produkter av bästa kvalitet och kvalitet, förtjänar var och en att bli utsatt för minst ett test och att väljas individuellt för långvarig användning. Var och en av dem har potential att bli din egen bästa hardcore booster för 2019 på grund av deras mycket olika egenskaper. Ett välkommet tillfälle som vår partnerbutik STAYFOCUSED.DE. erbjuder dig vid denna tidpunkt är köp av booster prover. Året är fortfarande ungt och marknaden är lika dynamisk som alltid ... var villig att experimentera, samla de vackraste och bästa burkarna och sätta ihop samlingen av de mest våldsamma stimbomberna efter dina behov;) Det finns gott om erbjudanden ...

Vårt löfte

Vi lovar dig att var och en av de boosters som presenteras här är värt pengarna, nedslående produkter ingick inte i vår krattning! Vi utvärderade boostrarna så objektivt som möjligt, baserat på vår erfarenhet och förlitade oss inte på några marknadsföringslover från tillverkaren. De här träningsförstärkarna har visat sig i våra mångsidiga tester, i intensiva träningsenheter och segrat mot konkurrenter. För att göra detta använde vi våra egna tester, erfarenheter från andra idrottare och utvärderingen för vår ranking. Alla testade produkter har visat sig vara riktiga hardcore boosters och klassificerades i kategorierna ingredienser, effekt (fokus, kraft, energi och pump), smak och löslighet och pris-prestanda-förhållande. Ett betyg mellan 1 och 10 poäng tilldelades för varje kategori.

Obs:

Med rankningen vill vi informera dig om de bästa träningsförstärkarna för att hjälpa dig i ditt köpbeslut och för att spara dig från besvikelse och för att spara din plånbok. Våra boosterrecensioner representerar våra subjektiva intryck och gör inte anspråk på att vara allmänna. Effekten av en och samma produkt kan variera från person till person! Kosttillskott före träning bör inte tas permanent eller överdoseras. Användning och dosering av boosters före träning sker helt på egen risk.

Tillbaka till toppen