Betyg

De bästa pumpförstärkarna 2021 - Del 1: EU-märken

Träningsboostermarknaden växer och växer och därmed specificeras också kravprofilerna för de enskilda träningarna. Förutom allt-i-ett-produkter, hjärn- och humörförstärkare och klassiska ultrakoncentrerade stimbombar har pumpförstärkarna nu också stigit till att bli en produkt som är mycket efterfrågad.

Speciellt för träningsenheter under sena kvällstid eller i strikt reglerade och övervakade tävlingspreparat som begränsar användningen av stimulantia och många andra ingredienser, är träningspass som enbart fokuserar på att optimera muskelns näringstillförsel, dess ideala blodflöde och maximera det begränsa muskelkänslan, är vettigt.

Medan aminosyror som arginin, Citrullin och ornitin är en del av standardprofilen när det gäller att förbättra blodflödet, många andra ingredienser har nyligen framstått som potenta stödjare av vaskularitet och muskelfylt.
För att bara nämna några av dem lovar aktiva ingredienser som epicatechin, rödbetextrakt och tallbarksextrakt andra aminosyror som L-norvalin eller patenterade råvaror som GlycerSize och HydroMax samt nitrosigin, NO3-T och S7 en märkbar ökning av muskelvolym och ökad synlighet i artärer och blodkärl.

Efter att ha sett båda i Betygsåväl som individuella Omdömen Vi vill ha lagt flera boosters i hardcore-segmentet under mikroskopet, lagt dem genom deras steg och sedan rankat dem Booster junkies titta nu närmare på pumptillskott.

Vi har sammanställt vår topplista över de allra senaste och bästa pumpförstärkarna baserat på komposition, pris-prestanda-förhållande, smak, layout och, sist men inte minst, effekt.

Rankningen är begränsad till träningspass UTAN stimulantia och kommer också att visas i form av två delar. I det första, nu följande avsnittet, presenterar vi dig för 2 boosters från EU-märken som initialt verkar mindre innovativa och experimentella när det gäller deras sammansättning, men som är helt övertygande när det gäller dosering, synergi och laglighet.

I den andra delen kommer vi också att fokusera på internationella produkter med intressanta nyheter och lägga till spännande kandidater till vår lista.

VIKTIGT: Vi gör inte anspråk på att vara fullständig eller objektiv korrekt. Även om det är vår bästa och mest hederliga avsikt att bara uppmärksamma de mest potenta och högsta kvalitetspumpförstärkarna och att placera dem därefter, vill vi ändå påpeka en sak:

Effekten av en pumpbooster varierar också mycket från idrottare till idrottsman och är beroende av många faktorer. Å ena sidan bygger den enbart på subjektiva och individuellt fysiskt upplevda intryck, å andra sidan spelar näring, hydrering, träningstyp, insulinkänslighet och mycket mer en roll. en viktig roll i utvecklingen av muskelfylt och känsla, vaskularitet och, sist men inte minst, tolerans (Sidenote: Vissa aktiva ingredienser får blodtrycket att sjunka, vilket kan ha allvarliga effekter på mag-tarmkanalen).

Som ett team av professionellt studerade och praktiskt erfarna idrottare är det vårt mål att visa dig tendenser och presentera våra egna intryck samt intryck från kunder och vänner på ett representativt och realistiskt sätt. När vi gör det tar vi hänsyn till löften och reklamslogans från de företag som presenteras och jämför dem med förväntningar och i slutändan upplevelser.
Om analyser eller bakgrundsinformation finns tillgängliga klargör vi ingredienserna och effekterna, men vi kan inte garantera äktheten hos de ämnen som faktiskt finns i vissa fall.
I grund och botten litar vi bara på produkter som är kända, fungerar och verkar vara av hög kvalitet och kommer från ett ansedd och trovärdigt företag.

Följande är en presentation av fyra av de bästa pumpförstärkarna från 2021 från europeiska märken.

# 4 - ESN - Vevpump

Det finns inte mycket att säga om ESN. Det välkända husmärket för onlinebutiken "Fitmart" och bodybuildingforumet "Team-Andro" har varit en av de absoluta frontlederna på den europeiska scenen i flera år och dominerar protein- och tillskottsmarknaden.
Med Crank-serien säljer ESN ett antal evidensbaserade tillägg för optimering av träning, i detta fall för maximal NO-boost.

För detta ändamål består vevpumpen av en högdosmatris L-citrullin, L-arginin, Ornitin HCL, glutation, taurinExtrakt av tallbark och Glycerol.

En del av 20g (20 portioner - 29,39 €) ger 6g L-citrullin Malat, 3,5 g av den patenterade glykopumpen, 3 g L-arginin-AKG, 2,5 g ornitin HCL, 2 g taurin, 400 mg tallbarksextrakt och 200 mg L-glutation.

Detta pumptillskott ger således en heltäckande matris för stark expansion av blodkärlen och därmed för ökat blodflöde och idealisk hydrering av muskelcellerna.

Resultaten talade för sig själva, både visuellt och taktilt, och intygar att ESN Crank är en legitim plats i denna ranking. Endast dosen av den aktiva ingrediensen kunde ökas vid en eller annan punkt, men resultatet i symbios och som helhet är helt konsekvent och tillfredsställande.

En illustration av ESN Crank Pump Booster

* Annonsering / reklam

ESN - Vevpump

  • Omfattande matris för aktiv ingrediens
  • stark expansion av blodkärl och idealisk hydrering av muskelceller
  • 6g L-citrullin Innehåller malat

# 3 PEAK - Episk pump

Peak-märket har också berikat tilläggsspelet i detta land i många år och är ett av de mest eftertraktade varumärkena i scenen tack vare de många stora namnen i sitt team.

Epic Pump rullar upp fältet bakifrån och chockar med en jättestor 16g kväveoxidprekursorer och det lovande smeknamnet "Hardcore Veins Stretcher". Det är inte bara symbolen för funktionen "maximal dosering" utan imponerar också med sin maximala biotillgänglighet av väl valda substrat och speciella föreningar.

Epic Pump levererar 25 g av den etablerade och potenta aminosyran per 20 g (29,39 portioner - 8 €) L-citrullin Malat och fyll på det med ytterligare 6 g L-AAKG. Det finns också 4g taurin, ytterligare 2 gram L-arginin i nitratform och 1 g extrakt av rödbetasaft.

Träningsförstärkaren maximerar således arginin-Nivåer i blodet och optimerar kväveoxidsyntes tack vare effektiva nitratföreningar.

Även om tilläggsfakta verkar ganska enkla och tydliga, vittnar de endast om kunskap och har motsvarande effekter. Endast i sin långsiktiga effekt har Epic Pump utrymme för förbättringar, men de visuella effekterna är imponerande under hela träningen.

Bilder på pumpbooster Epic Pump från Peak

* Annonsering / reklam

PEAK - Episk pump

  • Hög dos av aktiva ingredienser till pumpen
  • 8g L-citrullin och 6 g L-AAKG
  • Imponerande pump

# 2 NP-NÄRING - Framtiden

Under lång tid agerade NP Nutrition under radarn hos många styrka- och fitnessidrottare och framför allt var hon tvungen att kämpa med en enkel layout och föråldrad bild. Men efter en imponerande återanimering med hjälp av välkända influenser och experter från scenen lyckades NP Nutrition U-svängen på mycket kort tid och kunde vinna många uppåtgående samt etablerade bodybuilding-idrottare och proffs för sitt team och har sedan dess utökat sin portfölj med geniala produkter Kunskap och kvalitet.

Framtiden är baserad på testning och jämförelse av många konkurrerande produkter och hävdar att det är något helt nytt och att betraktas som icke-plus-ultra när det gäller stimulansfria kosttillskott före träningen.

För ca 22,7 g (22 portioner - 39,20 €) 6 g L-citrullin, 5g Glycerol, 4g AAKG, 2g arginin Nitrat och 1 g rödbetextrakt kombinerat.

Detta leder till maximalt utvidgade blodkärl och ökar tillförseln av näringsämnen till musklerna. Dessutom finns den positiva effekten av att aktivt avlägsna oönskade avfallsprodukter och föroreningar.

Effekterna och varaktigheten av effekterna är alltid imponerande, bara med avseende på smak och kreativitet är formeln lite platt - #MeckernAufHohemNiveau

Bild av pumpbooster Framtiden från NP Nutrition

* Annonsering / reklam

NP-näring - framtiden

# 1 BPS Pharma - Not4Pussy Ultimate Pump Matrix

Den som letar efter ovanliga produkter, innovativa kombinationer av aktiva ingredienser och extrema effekter kommer att hitta dem på BPS Pharma. Paradisfågeln bland EU-märkena har vågat leka med eld sedan starten och gillar att spela i det legala gråområdet. Hardcore boosters, libido förstärkare och fettförbränningskepsar från det psykedeliska varumärket faller tillbaka på den ena eller den andra tvivelaktiga substansen.

Ultimate Pump Matrix är dock annorlunda, vilket imponerar med sin felfria och lagliga sammansättning av väl beprövade och nya spännande aktiva ingredienser. Den som hittills har känt den tyska marknaden kommer förgäves att hitta jämförbara produkter av denna typ.

För till skillnad från många konkurrerande produkter är nitrosiginen från USA hakstiftet i pumpförstärkaren. Denna patenterade form av aminosyran L-arginin har rykte om att vara särskilt långvarig.

Varje portion på 12 g (22 portioner - 38,95 €) kombinerar 3,75 g L-citrullin1,305 g nitrosigin, 300 mg taurin, 170 mg Pine Bark Extract och 68 mg Pycnogenol eller pine bark extract till en pumpmatris med ett mycket speciellt aktivitetsspektrum.

För trots att en portionsstorlek är relativt liten, håller pumpeffekten oproportionerligt länge och har visat sig vara den starkaste hittills. Med ingen av de produkter som nämnts hittills var musklerna så fylliga och fulla.
Även om hudfärgen var mindre förändrad (i termer av vaskularitet) var muskelomkretsen och krökningen enastående förstorad och även efter träning var du rund och bred hela dagen.

BPS Pharma Not4Pussy Ultimate Pump Matrix

* Annonsering / reklam

BPS Pharma - Not4Pussy ULTIMATE Pump Matrix

  • Speciell pumpmatris tack vare nitrosigin och andra aktiva ingredienser
  • Extremt stark pumpeffekt
  • Mycket långvarig effekt

Nu beror det på dig! - Vad har du ätit, har du druckit nog, vilken typ av träning följer du, hur metaboliserar du ingredienserna?

Till slut är alla fyra kandidater verkligen potenta och tjänar sitt syfte mer än tillfredsställande. I vilken utsträckning dina höga doser av klassikerna arginin och Citrullin föredras, eller föredrar att falla tillbaka på nyheter och eventuellt fylla på det med relativt billiga aminosyror, är upp till dig. Definitionen av pump, oavsett om den är särskilt vaskulär eller särskilt rund och fyllig, spelar också en roll för att välja rätt pumpförstärkare.
Alla boosters finns i vår partnerbutik STAYFOCUSED.DE för angivna priser (se parenteser) och är definitivt värda om du inte vill sätta ihop dem och blanda dem själv.

Tillbaka till toppen